Mainos
Mainos
ttk_992x400

Kasmir ja Ansku Bergström

Kasmir

Suomalaiset hurmannut suosikkilaulaja Kasmir tekee uuden valloituksen hypätessään lakeri- ja lattarikengissä Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan.

Kasmir singahti koko kansan tietoisuuteen vuonna 2014 superihitiksi nousseella ”Vadelmavene” -kappaleellaan. Vuonna 2015 mies pokkasi jo kaksi musiikkialan Emma-pystiä, eikä vauhti ole ainakaan hidastumaan päin, oli kyseessä sitten hittien teko tai pyörähdykset parketilla.

– Kyllä me lähdetään opettajani Anskun kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma voittamaan, Kasmir ilmoittaa kisatavoitteista kysyttäessä.

Miehen visio ei ole aivan tuulesta temmattu, vaikka tanssitausta rajoittuukin käytännössä lukion vanhojen tansseihin. Herrasmiehen itsevarmuutta lisäsi se, että tuolloin kiitosta sateli varsin kriittiseltä yleisön osalta.

– Vakiotanssit sujuivat silloin melko putkeen, ja muistan, että luokkakaverien äiditkin halusivat tanssia mun kanssa. Oli aika päällikköfiilis silloin, Kasmir nauraa.

Kisastrategiana ei kuitenkaan ole luottaa ex-luokkakavereiden äitien antamiin äänestysääniin. Tähtiopettaja Ansku Bergström saakin Kasmirista parikseen supermotivoituneen oppilaan, joka on valmis paiskimaan töitä onnistumisien eteen. Tulevista tansseista Kasmir odottaakin eniten lattareita, jotka ”näyttävät törkeän vaikeilta, mutta juuri siksi niin siisteiltä.” Kova treenimäärä ei pelota miestä.

– Rehellisesti sanoen suorastaan janoan itseni rääkkäämistä ja piippuun vetämistä treeneissä. Oon kuullut, että Ansku on aikamoinen piiskuri. Hyvä niin! Kasmir kiittelee.

Myös kisan pahin vastustaja on jo nimetty.

– Musta Barbaari on pahin kilpailija.  Täytyy vaan katsoa, kuinka kankeeseen kuntoon mies on itsensä puntannut, Kasmir heittää hekotellen.

Ansku Bergström

Tähtiopettaja Ansku Bergström liitelee Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla tähtioppilas Kasmirin käsivarsilla. Tanssijan, tanssiopettajan ja koreografin töitä paiskiva kaunotar tarttuu pestiin jälleen enemmän kuin mielellään. Viimeksi Ansku nähtiin TTK:ssa toissa kaudella, jolloin hän tanssi Mert Otsamon kanssa.

– Uskon, että ajatukset ovat kirkkaampia ja ideoita tulee enemmän, kun on pitänyt vähän breikkiä, Ansku miettii.

Ansku rakastaa työtään – eli tanssia – täydestä sydämestään. Aikanaan Suomea maajoukkueessakin edustanut nainen pitää suurimpana ansionaan juuri sitä, kuinka monipuolisesti saa toteuttaa itseään tanssin parissa ja hienoissa produktioissa. 

Kasmirin kanssa tanssimista Ansku odottaa jo innolla. Etenkin miehen herkkyys viehättää. Intensiivisten esitysten herättämä liikutus saattaa tapahtua kotikatsomoiden lisäksi myös tanssiparketilla. 

– Katsotaan, kuinka herkkiä esityksiä me saadaan aikaan, kun minäkin olen välillä vähän liiankin tunneihminen, Ansku varoittelee.

Ansku on liidättänyt aiemmin mestarillisilla opeillaan finaaliin kaksi oppilastaan, Jarppi Leppälän ja Antti Tuiskun. Tuiskun kanssa irtosi myös koko kisan voitto, ja sama suunnitelma tuntuu siintävän mielessä tälläkin kertaa.

– Pilkettä silmäkulmaan ja voittoa tavoittelemaan! Ansku ilmoittaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme