Mainos
Mainos
ttk_992x400

Musta Barbaari ja Katri Mäkinen

Musta Barbaari

Tanssii Tähtien Kanssa -parketille suuntaa myös supersankarimaisesta olemuksestaan tunnettu räppäri Musta Barbaari. Mies nousi supersuosioon vuonna 2013 hitillään Salil eka salil vika ja samaa treenimentaliteettia on havaittavissa myös tanssikisaa silmällä pitäen.

– Mä tuplaan… ei vaan triplaan sen treenimäärän, jonka muut kilpailijat tanssisalilla viettää, mies uhoaa.

Asenne kertoo kaiken tarvittavan: Musta Barbaari lähtee kisaan innosta uhkuen. Vahvassa afrikkalaiskulttuurissa kasvanut mies on suhtautunut tanssiin aina intohimoisesti, vaikka varsinaista historiaa ei lajin parista olekaan. Myös kilpailuvietti on kova.

– Kun kasvaa kahden veljen kanssa, on pakko voittaa, muuten saa kuulla ikuisesti naljailua omasta häviöstään. Mutta tässä kisassa ne on kyllä mun puolella, Musta Barbaari kertoo.

Omana vahvuutenaan Musta Barbaari pitää nopeaa oppimiskykyään sekä lanteidensa luonnollista letkeyttä. Eniten mies tunnustaakin odottavansa nopearytmisen samban oppimista. Haasteena taas on koreografioiden haltuun ottaminen.

– Pitää vaan toivoa, että ne painuvat mieleen toistojen kautta, Musta Barbaari pohtii.

Toistojen määrästä pitää varmasti huolen tähtiopettaja Katri Mäkinen, joka saa saman tien hehkutusta oppilaaltaan.

– Katri puskee mua koko ajan eteenpäin ja vaatii lisää. Kun luulen, että oon jo antanut kaikkeni, niin Katri on se, joka sanoo, että nyt treenataan lisää. Me ollaan täydellinen pari, yhtä kunnianhimoisia, Musta Barbaari innostuu.

Räppäri ei arastele sanoa suoraan, että voitto kiinnostaa. Toisaalta omaa voittoa vielä enemmän kiinnostaa se, ettei rakas kilpakumppani Ali Jahangiri voita. Musta Barbaari paljastaakin, että ennestään tuttu kaksikko on aloittanut psykologisen piikittelyn jo ennen ensimmäistäkään tanssiaskelta.

– Ali ei ole pahin vastustaja, mä en usko siihen mieheen ollenkaan. Kyllä se tietää, että Musta Barbaari on ainoa, joka tähän pystyy, räppäri hekottelee pilke silmäkulmassaan.

Katri Mäkinen

Tähtiopettaja Katri Mäkinen on astelee Tanssii Tähtien Kanssa -parketille hallitsevana voittajana. Silloin voitto irtosi ilmiömäisen Pete Parkkosen kanssa. Tällä kaudella Katri saa käsipuoleensa uuden muusikon: tähtioppilaana on räppäri Musta Barbaari eli James Nikander.

– Heti viime kauden loputtua jäin haaveilemaan kymppikaudesta, ja olen tosi iloinen, että olen taas mukana. Fiilis on siis täysi kymppi! Katri kertoo.

Kuten saavutuksistakin voi päätellä, täyttä kymppiluokkaa on myös Katrin osaaminen tanssin saralla. Kilpatansseista erityisen lähellä naisen sydäntä ovat aina olleet latinalaistanssit, josta hän on voittanut viisi SM-kultaa. Katri on ollut tuttu näky myös kansainvälisillä kilpa-areenoilla. Viime vuonna Katria työllistivät isot tv-produktiot kuten Maikkarin supersuosittu Tähdet, tähdet -show sekä lukuisat keikat Suomen suosituimpien artistien taustalla.

Uudesta atleettisesta tanssiparistaan Katri on liekeissä – James kun on tottunut urheilemaan ja treenaamaan tavoiteorientoituneesti. Opettaja lupaakin, että mies tulee saamaan treeneissä kunnon kyytiä.

– Pariltani odotan taistelutahtoa, hyvää tiimityötä, heittäytymistä ja tasaista kehitystä tanssista toiseen, Katri tuumii.

Kaksikon motto kautta silmällä pitäen kuulostaa tutulta.

– Motto on tietysti salil eka, salil vika! Katri huudahtaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme