Mainos
Mainos
ttk_nosto

Entinen tanssitähti Musta Barbaari saapui yleisöön tukemaan tanssiopettajaansa – räppäriltä koskettava kommentti

Räppäri Musta Barbaari eli James Nikander saapui Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisen suoran lähetyksen yleisöön tukemaan entistä tanssiopettajaansa ja ystäväänsä Katri Mäkistä, joka tanssii ohjelmassa tänä vuonna nyrkkeilijä Edis Tatlin kanssa.

VIDEO: Katso Katri Mäkisen ja Edis Tatlin suoritus ylhäällä olevalta videolta

Viime vuonna kilpailijana mukana ollut räppäri James Nikander saapui kutsuvieraiden joukossa tukemaan entistä kilpakumppaniaan Katri Mäkistä, joka tanssii ohjelmassa hallitseva nyrkkeilyn kevyen sarjan EM-mestarin Edis Tatlin kanssa.

Nikander kertoo rakastavansa tanssiopettajaa ja tämän uutta kilpakumppaniaan.

– Kyllähän minä rakastan Katria. Ja Edis Tatlia myös, koska minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin rakastaa sitä. Muuten olen liemessä.

Räppäri kertoo viime vuoden tanssikisan olleen niin mieluisa kokemus, että mies on aloittanut harrastamaan latinalaisia tansseja myös vapaa-ajallaan. Katria avoimesti fanittava mies vitsailee pärjäävänsä myös nyrkkeilymestarille, mikäli sen tarve on.

– Ei minulla ole pelkoja. Kyllä minä Edikselle pärjään ihan helposti, mies naurahtaa.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin klo 19.10 alkaen.
Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 22.9. klo 21.30 alkaen.
Molemmat ohjelmat katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme