Mainos
Mainos
ttk_nosto

Suomen TTK-historian nuorin kilpailija hamuaa voittoa: "En todellakaan anna minkään seisoo tiellä"

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan tulevalla kaudella kisaava tubettaja Tuure Boelius on historian nuorin TTK-tähti. 

Artisti ja tähtitubettaja Tuure Boelius, 17, tekee kisaan osallistuessaan saman tien historiaa: 17-vuotiaana hän on koko Suomen historian nuorin TTK-kilpailija.

Nuoresta iästä huolimatta Boelius on ehtinyt tehdä paljon. Mies julkaisi ensimmäisen YouTube-videonsa vuonna 2015, ja nykyään Tuuren YouTube-kanavalla on yli 140 000 tilaajaa, ja suosituimpia videoita on ladattu lähes miljoona kertaa.

Tanssinkaan maailma ei ole tubettajalle täysin vieras. Hänellä on vahva balettitausta, joskin paritanssit ovat hänelle aivan uusi juttu.

Boeliuksen opettajana toimii Ansku Bergström, joka odottaa innosta kihisten tulevaa yhteistä taivalta. Yksi piirre saattaa viedä parin voittoon saakka.

– Mulla on aivan hullu kilpailuvietti. Jos mä lähden johonkin kisaan mukaan, en todellakaan anna minkään seisoo tiellä, Tuure ilmoittaa ja nauraa hersyvästi perään.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme