Mainos
Mainos

Täydelliset naiset

Beverly-Hillsin-täydelliset-naiset-s5

AVAn suosikkirealitysarjat NYC:n täydelliset naiset, OC:n täydelliset naiset sekä Beverly Hillsin täydelliset naiset starttaavat keväällä uusin ja tuorein tuotantokausin. Ruutuun palaavat vanhat tutut päähenkilöt, mutta jokaisessa ohjelmassa on luvassa myös uusia vakiokasvoja ja takuuvarmaa draamaa.

NYC:n täydelliset naiset torstaisin 4.2. klo 22.45 alkaen

Yhdysvaltalainen realitysarja seuraa varakkaiden manhattanilaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita kaupungissa, joka ei nuku koskaan.

Ruudussaa nähdään jälleen mm. Ramona Singer, LuAnn de Lesseps, Sonja Morgan, Carole Radziwill, Kristen Taekman ja Heather Thomson. Naisjoukkoon liittyy uutena jäsenenä varakas seurapiirileski, Ramonan ystävä Dorinda Medley. Pakkaa sekoittamaan palaa sarjan kolmella ensimmäisellä tuotantokaudella nähty suorapuheinen Bethenny Frankel.

Tuore tuotantokausi on muutoksen aikaa. Bethenny käsittelee yhä tuoretta avioeroaan ja etsii paikkaansa maailmassa. Luann suunnittelee viikonlopun viettoa uudessa Hamptonin kodissaan ja kutsuu täydelliset naiset mukaansa. Ramona yrittää selviytyä erostaan Marion kanssa ja aloittaa uutta elämäänsä sinkkunaisena. Carolen kirjan kustantaja painostaa häntä deadlinen kanssa. Dorinda elää kahta erillistä elämää - toisessa on hänen poikaystävänsä John ja toisessa 21-vuotias tytär Hannah.

OC:n täydelliset naiset maanantaisin 21.3. klo 22.35 alkaen

Realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien seurapiiridaamien elämää Orange Countyn piirikunnassa Kaliforniassa. Aiemmin sarjassa nähtyjen Vicki Gunvalsonin, Heather Dubrow'n, Tamra Judgen ja Shannon Beadorin seuraan uutena kasvona liittyy baseball-supertähden vaimo Meghan King Edmonds.

Uusi tuotantokausi alkaa uusilla ongelmilla. Vicki ilmoittaa, että Brooks asuu hänen luonaan. Heather rakentaa unelmien taloaan ja Shannon ja David yrittävät korjata särkynyttä avioliittoaan. Ohjelman uusi kasvo Meghan on valmiina peliin ja Tamra käy kauneusleikkauksessa.

Beverly Hillsin täydelliset naiset torstaisin 21.4. klo 22 alkaen

Täydellisiä naisia seurataan myös loistokkaassa Beverly Hillsissä. Sarjan tähtinä jatkavat tuttuun tapaan mm. Kyle Richards, Lisa Rinna ja Eileen Richardson. Uusina kasvoina joukkoon liittyvät laulaja Erika Girardi ja ex-huippumalli Kathryn Edwards.

Todellisuus iskee kovaa tulevalla kaudella, kun Kyle yrittää pärjätä ongelmaisen isosiskonsa Kimin kanssa, joka on parhaillaan vieroituksessa. Eileenin perhe kohtaa menetyksen. Yolandalla on meneillään kriisi borrelioosiin sairastumisestaan ja hänen ulkonäkönsä herättääkin huomiota Lisan syntymäpäiväjuhlissa.

MUISTA MYÖS: Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan 5. kausi AVAlla torstaisin klo 22.45 alkaen. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme