Mainos
Mainos
tuubi_logo

Ernest Lawson kaipaa takaisin opettajaksi: "Hirveä ikävä oppilaita!"

Putouksen viime kaudelta julkisuuteen nousseella Ernest Lawsonilla on ikävä entistä ammattiaan. 

Tällä viikolla koululaiset ympäri Suomen ovat alkaneet palata kesälomilta takaisin kouluun. Näyttelijä Ernest Lawson, 29, joka on toiselta ammatiltaan luokanopettaja, ei kuitenkaan tänä syksynä ole palaamassa takaisin opettajanpöydän taakse.

Opettajan työt saivat jäädä sikseen viime keväänä, kun Lawson pääsi esittelemään näyttelijänlahjansa koko Suomelle Putous-ohjelmassa.

Tuubi -ohjelman kuvauksissa vieraillut Lawson kertoo kuitenkin kaipaavansa takaisin oppilaiden luokse. Putoustähti kertoo, että hän aikoo varmasti vielä tehdä opettajan työtä tulevaisuudessa, mutta haluaa silloin olla varma, että voi tehdä työtään vähintään vuoden verran yhtäjaksoisesti.

– Sekä oppilaille että opettajalle on tosi kurjaa, jos sitä työtä tekee pätkähommina. Oppilaisiin kiintyy niin paljon ja on sitten tosi kurjaa, jos pitää sanoa että "no minä olen nyt tämän kuukauden teidän kanssa, mutta sitten pitää lähteä taas kuvauksiin". On kyllä hirveä ikävä oppilaita!

Viime keväänä Putouksen sketsihahmokilpailussa Lawson loi suositun hahmon Abdul Tuiskun. Lawson kertookin kesän kuluneen pitkälti hahmokeikoilla ympäri Suomen. 

– Abdul on päässyt tekemään vaikka mitä. Hän on pyytänyt, että hänestä tehtäisiin kaupungille patsas ja kaupungin avaimet luovutettaisiin hänelle. Firman bileissä hän on olettanut, että hänet korotetaan saman tien toimitusjohtajaksi, Lawson kertoo hahmonsa kesästä.

Elokuussa Lawson alkaa kuvaamaan syksyllä MTV3-kanavalla esitettävää uutta ohjelmaa Älä jäädy. Ohjelmassa improvisoidaan Lawsonin, Roope Salmisen, Mikko Penttilän ja Veera Lehtisen voimin. Lisäksi ohjelmassa nähdään joka jaksossa uusi vieras.

– Odotan kyllä todella innolla, että päästään tekemään kunnon improvisaatiota televisioon.

Tuubi MTV3-kanavalla 8.9. alkaen

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme