Mainos
Mainos
x factor uk kansi

Kuvat: Oulussa valmistaudutaan massiiviseen Saara Aalto -torijuhlaan – innokkaimmat odottavat jo pakkasessa

Saara Aalto esiintyy tänään keskiviikkona Oulussa järjestettävässä torijuhlassa, paikalle odotetaan tuhansia ja innokkaimmat ovat jo odottamassa. MTV seuraa juhlaa paikan päällä. 

X Factor UK -ohjelmassa toiseksi sijoittuneen Saara Aallon kunniaksi Oulun kaupunki järjestää juhlat suomalaistähdelle.

Oulun kaupungin tapahtumapäällikkö Samu Forsblomin mukaan paikalle odotetaan jopa kymmentä tuhatta Aallon fania. 

Itsenäisyyspäivän aattona Aalto keräsi Helsingin Senaatintorille poliisin arvion mukaan noin kymmenen tuhatta ihmistä. Forsblomin mukaan on vielä vaikeaa arvioida, kuinka paljon oululaisia Aalto torille lopulta vetää. 

– Olemme varautuneet kymmenen tuhannen hengen yleisömassaan. Tämä on Oulun mittakaavassa erittäinkin suuri tapahtuma, Forsblom sanoo MTV.fi:lle.

Ensimmäiset fanit odottivat Aaltoa jo useita tunteja ennen torijuhlan alkua. Oululaiset kaverukset Noora Sainio, 13, ja Ella-Roosa Ahola, 13, olivat saapuneet vielä rakenteilla olevan lavan lähettyville kello 11.

– Ollaan täällä jotta päästäisiin hyville paikoille ja näkemään Saaraa lähempää kuin muut. Olen ollut Saara Aallon fani nyt neljä vuotta, mutta lähiaikoina vielä enemmän kun hän oli X Factorissa! Sainio kertoo MTV Uutisille.

Huopien alla lämmittelevät fanit myöntävät, että heillä on hieman kylmä, mutta edes -13 asteen kipakkaa pakkassää ei lannista innokkaita faneja.

– On tässä vähän kylmä, mutta kyllä mää uskon, että keikka palkitsee tämän odotuksen, Ahola sanoo.

MTV.fi seuraa Aallon konserttia Oulussa, artikkeleita julkaistaan illan mittaan. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme