Mainos
Mainos
YMV_LOGO
Mainos

Mikä auttaa sinua nukahtamaan? Jaa vinkkisi ja osallistu kilpailuun – voita tyyny!

Miten sinä parannat unensaannin mahdollisuuksiasi iltaisin: huonetta viilentämällä, ulkoilemalla vai lukemalla tylsää kirjaa? Osallistu Orionin kilpailuun kertomalla vinkkisi ja voita tyyny, joka sujuvoittaa matkaasi höyhensaarille!

Hyvä uni tekee elämästä helpompaa ja arjesta sujuvampaa. Unen elämänlaatuun vaikuttavan merkityksen huomaa usein kuitenkin vasta silloin, kun uni ei tulekaan. Stressi, aikaerorasitus ja vuorokausirytmin sekoittuminen näkyvät nopeasti jaksamisessa ja vireydessä.

Meillä jokaisella on kuitenkin keinomme, joiden olemme todenneet auttavan unensaannissa. Sopivilla vuodevaatteilla on suuri merkitys unimukavuuden kannalta. Kun sänky houkuttelee iltaisin kömpimään peiton alle, unikin voi tulla paremmin.

Paranna mahdollisuuksiasi parempaan unenlaatuun osallistumalla kilpailuun, jossa palkintoina on 20 laadukasta Familon-tyynyä. Yksi tyyny on arvoltaan noin 45 euroa. Kilpailu kestää 11.1.–30.3.2018. 

Mikä auttaa sinua nukahtamaan paremmin?

Osallistu kilpailuun kertomalla alla olevaan lomakkeeseen oma tapasi saada unta iltaisin. ​​​​​​​

Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille! Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme