Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Anu Saagim tunnustaa: Kiusasin tahallani Veitolaa

Anu Saagim myöntää ilkeilleensä tietoisesti Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kuvauksissa.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa on ensi viikolla vuorossa kenties kauden pippurisin jakso, kun Veitola viettää kaksi päivää ja yhden yön muotoilija Ristomatti Ratian ja tämän vaimon Anu Saagimin kanssa.

Veitola on aiemmin kommentoinut kokemuksen olleen koko kauden kamalin ja kuvailleen Saagimin olleen hänelle ilkeä koko vierailun ajan.

MTV.fin tavoittama Saagim ei kiistä sitä, etteikö vierailu olisi sujunut kireissä tunnelmissa. Nainen kertoo syyksi sen, että oli ohjelmaan suostuessaan ymmärtänyt vierailun konseptin väärin.

– Kun tulin aamulla, koko porukka oli jo meillä. He olivat jo nuuhkineet kaikki paikat, mistä en pitänyt. En ollut vielä siinä vaiheessa vihainen, mutta olin yllättynyt, Saagim kommentoi jakson tapahtumia.

Nainen ei ollut mielissään myöskään siitä, että kuvauspäivien suunnitelmat oli tehty valmiiksi, eikä Saagim päässyt mielestään tarpeeksi vaikuttamaan siihen, miten aika vietettiin.

– Me tehtiin asioita, joita en ikinä tee Helsingissä. Eesti on kauneuden mekka, en ikinä käy Suomessa kauneushoidoissa. Oltiin jossain spassa pienessä huoneessa ja tuijotettiin seinää. Käytiin eestiläisessä ravintolassa, missä en ikinä käy. That's not me! Sukset meni ehkä siitä heti ristiin. Tulin siitä äksyksi.

Jaksossa Saagim ja Veitola käyvät myös Susanna Penttilän vaateliikkeessä, missä naiset yllyttävät Veitolan kokeilemaan ylleen erilaisia asuja.  

– Laitettiin Maria sovittamaan hirveitä vaatteita. Myönnän, että kiusasin sitä vähän, Saagim tunnustaa.

Jaksossa Saagim arvostelee kovin sanoin Veitolan omiakin vaatteita ja myöntää huomanneensa Veitolan pahastuneen tästä. Nyt kysyttäessä naisella ei kuitenkaan ole pahaa sanaa sanottavanaan Veitolan tyylistä.

– Hänellä oli hyvin kauniita ja hänelle sopivia vaatteita, kuten ihana mekko, jossa oli pieniä ja kettuja, sinertävä takki ja tosi tyylikäs fuksianvärinen huivi. Mutta koska en tykännyt siitä tilanteesta, niin haukuin kaiken.

Saagim kertoo kuulleensa itsekin Veitolan sanoneen Saagimin kanssa vietettyjen päivien olleen kauheita. Puolustuksekseen nainen vetoaa jääräpäiseen luonteeseensa.

– Olen kyllä kuullut, että se oli Mariasta hirvein vierailu. Sääli Mariaa, mutta mä olen itsepäinen oinas! nainen nauraa.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla keskiviikkoisin kello 20.05

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme