Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Anu Saagimilta täyslaidallinen Veitolalle: Homottelua, rasismia ja solvausta

Suorasanainen Anu Saagim on saanut suomalaiset takajaloilleen monet kerrat vuosien varrella. Sama tahti jatkuu Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Muotoilija Ristomatti Ratian puoliso Anu Saagim laittaa Maria Veitolan tiukille tämän viikon Yökylässä Maria Veitola -jaksossa. 

Moni suomalainen tuntee Saagimin ennen kaikkea tämän suorasukaisista kommenteista, joita on vuosien varrella riittänyt aiheesta kuin aiheesta. Saagim ei tuota asian suhteen pettymystä myöskään nyt.

Muun muassa nämä kärkkäät letkautukset kuullaan Saagimin suusta keskiviikkona:

– Tsiisus, jos mä saisin joululahjaksi jalkahoidon, mä tappaisin sen ihmisen kuka tämmöisen joululahjan on mulle antanut. Loukkaavaa, Saagim tokaisee Veitolan kerrottua tälle omasta joululahjastaan.

– Mä sain Ristomatilta kerran lahjaksi treenarin. Se oli neekeri, musta, nuori. Se oli hauska lahja. Neekerillä oli vielä punainen rusetti kaulassa kun se tuli, ajattele, Saagim kertoo omasta mieluisasta lahjastaan.

Saagim keksii tummaihoisille lempinimeksi myös virolaisen murjamin ja lakupekan. Kaikkien ruotsalaisten hän puolestaan toteaa ykskantaan olevan homoja. 

Illan tullen Saagim käskee Veitolan ja Ratian keittiöön kokkaamaan alkupaloja. Pian kuuluu kuitenkin uusi komento.

– Tule tänne Risto, anna sen muijan ite laittaa siellä kaikki jutut.

Pahin järkytys on kuitenkin edessä aamulla, kun Veitola kömpii olohuoneeseen parin eteen vasta heränneenä, vailla minkäänlaista ehostusta.

– Tsiisus! Mitäs sulle nyt sitte. On hassua, että suomalaiset naiset näyttää aamuisin tämmöiseltä. Räjähtänyt nainen!

Samalla kun Veitola kokkaa Saagimille tämän toiveiden mukaisia voileipiä, naisella on tarjota ehdotus aamuisen habituksen kohentamiseksi.

– Laita vähän meikkiä päälle, sä näytät niin hirveeltä. Ruokahaluhan tässä lähtee.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla keskiviikkoisin kello 20.05

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme