Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Danny, 75, avoimena suhteestaan Erika Vikmaniin, 24: "Kyllä minä itsekin ihmettelen ikäeroa"

Musiikkineuvos Danny seurustelee itseään yli 50 vuotta nuoremman laulaja Erika Vikmanin kanssa. Pari puhuu suhteestaan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Televisiopersoona ja toimittaja Maria Veitola lähtee jälleen yökylään tunnettujen suomalaisten koteihin, kun Yökylässä Maria Veitola palaa ruutuun kolmannen tuotantokauden jaksoin. Kauden ensimmäisessä jaksossa torstaina 11. tammikuuta vieraillaan Ilkka ”Danny” Lipsasen kesähuvilalla.

Danny ja tämän elämänkumppani Erika Vikman esittelevät Veitolalle tiluksiaan ja arkisia tapojaan. Jaksossa Danny puhuu avoimesti muun muassa lapsuudestaan, elämänsä rakkauksista ja suhteestaan itseään huomattavasti nuorempaan Erikaan.

Dannyn ja Erikan vuonna 2016 alkunsa saanut rakkaustarina on saanut julkisuudessa runsaasti huomiota. Dannyn mukaan suhde alkoi varkain.

– Ei tässä tavoitteena ollut alun perin mitään suhdetta rakentaa, Danny puuskahtaa.

Julkisuudessa huomiota on kerännyt etenkin parin mittava ikäero. Aluksi se mietitytti myös Dannya itseään.  

– Kyllä minä itsekin ihmettelen ikäeroa. Mutta loppujen lopuksi ikä on ihan samantekevä asia, Danny pohtii.

– Erika tuli kuvioon hyvin myönteisenä ja lämminhenkisenä ihmisenä. Ajattelin, että ehkä pystymme antamaan vuorovaikutteisesti toisillemme jotain hyvää. Puhumme elämästä päivä kerrallaan, koska se on totta. Hänen elämänsä on varmasti tulevaisuudessa ihan muissa asioissa ja muissa ihmisissä. Mutta tällä hetkellä mennään päivä kerrallaan, yhdessä.

Yökylässä Maria Veitola alkaa torstaina 11. tammikuuta kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme