Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Danny avautuu suhteestaan Erika Vikmaniin: "Hän on äärettömän oppimiskykyinen ja lahjakas"

Musiikkineuvos Danny avautui suhteestaan Erika Vikmaniin Huomenta Suomessa.

Legendaarinen musiikkimies Ilkka Lipsanen eli Danny, 75, vieraili Huomenta Suomessa torstaina 11.1. Danny avautui ohjelmassa mediassa paljon puhutusta 51 vuoden ikäerosta naisystäväänsä Erika Vikmaniin, 24.

– Erika on äärettömän oppimiskykyinen ja hyvin lahjakas ja kyllä hän avaa minulle nykysukupolven ajattelua ja ymmärrystä kaikkeen someilmiöihin. Saan paljon vuorovaikutuksessa häneen, Danny kertoi haastattelussa.

Danny ja Erika ovat mukana Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, jonka kolmas kausi starttaa tänään torstaina 11.1.

Ohjelmassa Danny ja Erika avautuvat katsojille suhteestaan. Mies kertoo katsoneensa ohjelman aikaisempia kausia ja lähti mukaan, koska se lähentää tv-katsojaa ja julkisuuden henkilöä. Hän myös kertoo pitävänsä ohjelmaa juontavasta Maria Veitolasta.

– Hän edustaa sitä osaa suomalaisia naisia, jotka ovat saaneet jotakin aikaan. Hän on tämän ajan Lenita (Airisto), koska hänellä on asennetta ja ahkeruutta, mies kuvailee suosikkijuontajaansa.

Videolla Danny kuvailee, miltä hänestä on tuntunut kuulla ilkeitä kommentteja hänen ja Erikan suhteesta. 

Yökylässä Maria Veitola alkaa torstaina 11. tammikuuta kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme