Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Danny lataa suorat sanat Profeetoista: "Heidän omakuvansa on suhteellisen vääristynyt"

Iso-D kertoo Maria Veitolalle valaistuneen arvionsa rap-musiikista Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Suosikkiohjelma Yökylässä Maria Veitola palaa keväällä 2018 ruutuihin jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Maria Veitolan luotsaaman sarjan ensimmäisessä jaksossa vieraillaan Ilkka Lipsasen, eli Dannyn, kesähuvilassa.

Danny ja tämän elämänkumppani Erika Vikman esittelevät Veitolalle tiluksiaan ja arjen rutiinejaan. Jaksossa Danny puhuu avoimesti muun muassa lapsuudestaan, elämänsä rakkauksista ja suhteestaan itseään huomattavasti nuorempaan Erikaan.

Danny lataa ohjelmassa suorat sanat myös nykymusiikista. Osansa kritiikistä saavat muun muassa Cheek ja Elastinen, jotka keikkailivat vuonna 2017 Profeetat-yhtyeenä.

– He ovat julistautuneet nuorella iällä profeetoiksi, mikä tarkoittaa sitä, että heidän omakuvansa on suhteellisen vääristynyt. Suuri yleisö hoitaa sen järkiinnyttämisen lähitulevaisuudessa, Danny toteaa.

Danny huomauttaa myös, että uransa alkuvuosina hän keräsi keikoilleen enemmän yleisöä kuin mitä kahdelle stadionkeikalle mahtuu. Kommentillaan hän viittaa Cheekin historiallisiin stadionkeikkoihin.

– Nostan kuitenkin hattua, että joku pystyy saamaan puhumalla niin paljon aikaan. Minusta rap-musiikki on puhumista, mies summaa hymyillen.

Yökylässä Maria Veitola alkaa torstaina 11. tammikuuta kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme