Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Danny paljastaa arkistojensa salat – varastosta löytyvät Armin esiintymisasut ja Kirkan työhakemus

Iso-D:n kesähuvilan varastosta löytyy uskomattomia aarteita miehen uran varrelta. 

Suosikkiohjelma Yökylässä Maria Veitola palaa keväällä 2018 ruutuihin jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Maria Veitolan luotsaaman sarjan ensimmäisessä jaksossa vieraillaan Ilkka Lipsasen, eli Dannyn, kesähuvilassa.

Danny ja tämän elämänkumppani Erika Vikman esittelevät Veitolalle tiluksiaan ja arjen rutiinejaan. Jaksossa Danny puhuu avoimesti muun muassa lapsuudestaan, elämänsä rakkauksista ja suhteestaan itseään huomattavasti nuorempaan Erikaan.

Danny esittelee jaksossa myös varastoaan. Arkistoista löytyy huikeita muistoja miehen mittavan uran varrelta. Danny on säästänyt muun muassa Kirka BabitzininMarkku Aron ja Topi Sorsakosken työhakemukset. 

– Jos rehellisiä ollaan, eräs taho on pyytänyt lupaa tehdä näistä tavaroista museon. En kuitenkaan ole tykännyt, että se on elämäni tarkoitus, Danny kertoo jaksossa.

Veitolan huomion kiinnittää erityisesti vaatevarasto, josta löytyy muun muassa vuonna 2002 menehtyneen Armi Aavikon esiintymisasuja. 

– Apua, en ehkä pysty tulemaan tuonne. Oksennan onnesta. Siellä on niin paljon kaikkea ihanan näköistä, kimmeltävää, Veitola hehkuttaa.


Yökylässä Maria Veitola alkaa torstaina 11. tammikuuta kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme