Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Dannyltä riipaiseva avautuminen Armista – Liisa-vaimo tiesi sivusuhteesta: "Rakastuin liikaa"

Musiikkineuvos Danny kertoo suhteestaan edesmenneeseen Armi Aavikkoon.

Suosikkiohjelma Yökylässä Maria Veitola palaa keväällä 2018 ruutuihin jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Maria Veitolan luotsaaman sarjan ensimmäisessä jaksossa vieraillaan Ilkka Lipsasen, eli Dannyn, kesähuvilassa.

Danny ja tämän nykyinen elämänkumppani Erika Vikman esittelevät Veitolalle tiluksiaan ja arjen rutiinejaan. Jaksossa Danny puhuu avoimesti muun muassa lapsuudestaan, elämänsä rakkauksista ja suhteestaan itseään huomattavasti nuorempaan Erikaan.

Yksi Dannyn uran merkittävistä hahmoista oli Miss Suomi ja laulaja Armi Aavikko, joka menehtyi keuhkokuumeeseen vuonna 2002. Yhteistyöstä alkanut ystävyys syveni rakkaudeksi, joka oli yksi syy Dannyn avioliiton kaatumiseen Liisa Lipsasen kanssa.

– Meidän avioliitto Liisan kanssa oli kaikin puolin hyvä. Se alkoi revetä hiljalleen, kun Liisa keskittyi Seppälään ja he Hannun (Seppälä) kanssa tekivät siitä sellaisen valtakunnan ykkösmuotitalon. Minä taas kiertelin Armin kanssa paljon.

– Siitä tuli liian iso pala minulle. Rakastuin liikaa ihmiseen. Olin ihan varma, että kyllä minä tästä selviän, että tämä on vain tilapäinen häiriö, mutta ei se sitten ollutkaan, Danny muistelee ja myöntää Liisa-vaimon tienneen parin suhteesta.

– Se oli ylitsepääsemättömän vaikeaa. Olin päättänyt, että pääsen siitä irti, mutta päätös ei pitänyt, hän toteaa hiljaa.

Dannyn ja Armin myrskyisä suhde oli runsaasti esillä julkisuudesta. Myöhemmin moni on syyttänyt Dannya Armin traagisesta kohtalosta. Armi alkoholisoitui ja kuoli vain 43-vuotiaana. Ilkeistä puheista huolimatta Danny toivoo, että hänet tullaan muistamaan hyvänä ihmisenä.

– Omasta mielestäni en ole tehnyt kellekään mitään pahaa. Jos olen rakastunut kerran tai kaksi, ei se nyt ole niin paha, vaikka jälki on ollut pahaa.

Yökylässä Maria Veitola alkaa torstaina 11. tammikuuta kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme