Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Erika Vikman avautuu Armi-vertauksista – Danny löytää elämänsä naisissa myös yhtäläisyyksiä

Maria Veitola kysyy Erika Vikmanilta, miksei tämä käytä edesmenneen Armi Aavikon esiintymisasuja.

Yökylässä Maria Veitola palaa tammikuussa ruutuihin jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Maria Veitolan luotsaaman sarjan ensimmäisessä jaksossa vieraillaan Ilkka Lipsasen, eli Dannyn, luona.

Danny ja tämän elämänkumppani Erika Vikman esittelevät Veitolalle tiluksiaan ja arjen rutiinejaan. Jaksossa Danny puhuu avoimesti muun muassa lapsuudestaan, elämänsä rakkauksista ja suhteestaan itseään huomattavasti nuorempaan Erikaan.

Vikman pohtii jaksossa sitä, miten paljon häntä verrataan vuonna 2002 menehtyneeseen Armi Aavikkoon. Armi oli Dannyn kollega ja rakastettu, ja parin myrskyisä suhde täytti lehtien palstat vuosien ajan. Dannylla on yhä tallessa Armin esiintymisasuja ja Veitola kysyy Erikalta, miksei tämä ota niitä käyttöön.

– Aika paljon etenkin Facebookissa ihmiset kommentoivat, että näytän ihan Armilta, tai että minusta tulee mieleen Armi nuorena. Siksi en ehkä lähtisi pukeutumaan hänen vaatteisiinsa, Erika pohdiskelee ja sanoo sulattelevansa ajatusta.

Danny ei koe, että Armi ja Erika olisivat samannäköisiä, mutta luonteenpiirteissä yhtäläisyyksiä on. 

– Hän on oikeastaan aika omannäköisensä. Mutta hänen luonteessaan on sellaisia valoisia, myönteisiä ja ystävällisiä piirteitä kanssaihmisiä kohtaan.

Yökylässä Maria Veitola alkaa torstaina 11. tammikuuta kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot