Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Hannele Lauri avautuu romanssista Loirin kanssa: ”Veskun tyttö sanoi, että menkää naimisiin”

Näyttelijä Hannele Lauri on ollut naimisissa kahdesti, mutta romansseja on ollut liittojen ulkopuolellakin. 

Suosikkisarja Yökylässä Maria Veitola ilahduttaa kotikatsomoita jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Sarjan seuraavassa jaksossa torstaina 15. helmikuuta Maria Veitola lähtee kyläilemään näyttelijä Hannele Laurin luokse Nurmijärvelle. 

Jaksossa Veitola ja Lauri istuvat iltaa viinin ja juustojen äärellä, tervehtivät nurmijärveläisiä lähikaupassa ja lukevat mielenkiinnolla iltapäivälehtiä. Puhe kääntyy myös Laurin rakkauselämään ja näyttelijä muistelee muun muassa romanssiaan kollegansa Vesa-Matti Loirin kanssa. 

– Muistan, kun Veskun tyttö sanoi, että menkää naimisiin. Nauroimme kumpikin, että ei me voida, kaksi tämän luonteista! Siitä ei todellakaan olisi tullut mitään, Lauri nauraa.

Vaikka romanssi ei kantanutkaan, Loiri ja Lauri ovat edelleen hyviä ystäviä. 

– Vesku on minulle todella tärkeä. Se on sellainen, jota ihmisenä rakastan todella. Hän on opettanut minulle todella paljon ja pidän hänen huumorintajustaan, Lauri kuvailee.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme