Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Hannele Lauri kuuli Speden kuolemasta kesken ostosreissun: "Pertin kuolema oli minulle kauheaa"

Näyttelijälegenda Hannele Lauri on tehnyt mittavan uran kotimaisen viihteen parissa. Hän muistelee menneitä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Suosikkiohjelma Yökylässä Maria Veitola vie kotikatsojat tunnettujen suomalaisten koteihin jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Seuraavassa jaksossa Maria Veitola matkustaa näyttelijä Hannele Laurin luokse Nurmijärvelle.

Nauruntäyteisen visiitin varrella Veitola ja Lauri lukevat intensiivisesti iltapäivälehtiä ja muistelevat menneitä viinilasillisen äärellä. Lauri kertoo muun muassa siitä, miten hän vietti uransa parhaat vuodet Pertti Spede Pasasen ja Vesa-Matti Loirin kanssa.

Laurin ja Speden yhteistyö ei saanut alkua sattuman kautta. Lauri kertoo, että ohjaaja Inkeri Pilkama soitti hänelle ja kertoi, että Spede haluaa hänet mukaan Spede Show’hun.

– Totta kai halusin mennä. Kyllä niiden kanssa oli vaan hauska tehdä. Pertin kuolema oli minulle... Kyllä se oli kauheeta, Lauri muistelee vakavana.

Näyttelijä oli kaupassa, kun tuntematon mies lähestyi häntä kaupassa ja kertoi Pasasen kuolemasta.

– Lähdin sieltä kaupasta, enkä ostanut mitään. Menin ihan sokkiin.

Katso lisää Hannele Laurin muistoja videolta artikkelin yläosasta.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme