Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Kansanedustajan työ pitää Porissa asuvan Laura Huhtasaaren Helsingissä: "Minulla on kauhea ikävä lapsiani"

Kansanedustaja ja perussuomalaisten 1. varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari viettää viikot Helsingissä ja viikonloput kotona Porissa.

Keskusteluohjelma Yökylässä Maria Veitola vie katsojat tunnettujen suomalaisten koteihin jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Sarjan seuraavassa jaksossa Maria Veitola matkustaa kansanedustaja Laura Huhtasaaren luokse Poriin. Kaksikko puhuu politiikasta ja perheestä, ja leipoo masaliisaa.

Jaksossa Huhtasaari avaa muun muassa sitä, miten lapsiperheen arki sujuu, kun toinen vanhemmista asuu viikot Helsingissä. Huhtasaarella ja tämän puolisolla, Teemu Lämsällä, on kaksi pientä tytärtä ja päävastuu arjen pyörimisestä on isällä. Huhtasaari kuvailee, että Lämsä on viikot yksinhuoltaja.

– Kyllä minulla on kauhea ikävä lapsiani. Minusta tuntuu, että olen kauhean vaarallinen nainen tuolla Helsingin kaupungilla, kun minun tekee mieli ottaa toisten ihmisten lapset ja pusia niitä, Huhtasaari nauraa.

Huhtasaari kokee kuitenkin työnsä kansanedustajana olevan välimatkan arvoinen, sillä hän haluaa tehdä maailmasta paremman paikan lapsilleen ja heidän jälkeläisilleen.

– Kun saat lapsen syliin, näet itsesi isovanhempana. Silloin ei mieti oikeastaan muuta kuin sitä, että ovatko lapseni onnellisia, hän pohdiskelee.

Videolla artikkelin yläosassa Laura Huhtasaari puhuu lapsistaan ja rankoista hedelmöityshoidoista, jotka hän kävi läpi ennen toisen lapsensa syntymää.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme