Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Laura Huhtasaari avoimena lapsettomuudesta – kävi läpi rankat hedelmöityshoidot: "Yritimme viisi vuotta"

Kansanedustaja Laura Huhtasaari kärsii kohdun limakalvon pesäkesirottumataudista, mikä aiheuttaa sekundaarista lapsettomuutta. Poliitikko kertoo perheestään Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Keskusteluohjelma Yökylässä Maria Veitola sukeltaa tunnettujen suomalaisten arkeen jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Sarjan seuraavassa jaksossa Maria Veitola matkustaa perussuomalaisten varapuheenjohtaja Laura Huhtasaaren luokse Poriin.

Kaksikko puhuu muun muassa uskosta ja politiikasta, leipoo porilaisia leivoksia ja Veitola pääsee seuraamaan myös Huhtasaaren Linnan juhla -iltapuvun sovitusta.

Huhtasaari kertoo Veitolalle myös perheestään. Hänellä ja puoliso Teemu Lämsällä on kaksi tytärtä, Hilla ja Ellen.

Nelihenkinen perhe ei ollut itsestäänselvyys, sillä Huhtasaari kärsii sekundaarisesta lapsettomuudesta endometrioosin vuoksi. Lopulta Huhtasaari tuli toisen kerran raskaaksi lapsettomuushoitojen avulla.

– Olin niin onnellinen, että sain Ellenin. Yritimme viisi vuotta, Huhtasaari huokaa Veitolalle.

– Olin jo ajatellut, että ei me nyt sitten saada toista lasta, mutta keinohedelmöityksellä se onnistui, hän hymyilee onnellisena.

Huhtasaari paljastaa, että hänellä on yhä hedelmöitettyjä munasoluja tallessa, mutta Teemu-puoliso ei halua enää lisää lapsia.

Katso lisää videolta artikkelin yläosasta. 

Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme