Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Laura Huhtasaari kommentoi Veitola-vierailua: ”Suuri huoli suvaitsevaisille ihmisille näyttää olevan, että näytän televisiossa normaalilta”

Maria Veitolan yökyläily kansanedustaja Laura Huhtasaaren luona on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa. Huhtasaari kommentoi keskustelua blogikirjoituksessaan.

Keskusteluohjelma Yökylässä Maria Veitola on tänä keväänä vienyt katsojat tunnettujen suomalaisten koteihin jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Sarjan viimeisimmässä jaksossa Maria Veitola matkusti kansanedustaja Laura Huhtasaaren luokse Poriin. Jakso esitettiin torstaina 15. maaliskuuta ja se sai sosiaalisessa mediassa varsin ristiriitaisen vastaanoton.

Jo jakson alussa Veitola myönsi, että hänen olonsa oli ennen vierailua hieman epämukava, sillä hänen ja Huhtasaaren arvomaailmat poikkeavat toisistaan melko räikeästi. Jakson aikana Veitola ja Huhtasaari kävivät keskusteluja muun muassa rasismista, Donald Trumpista ja ihmisoikeuksista, ja oli selvää, ettei kaksikko ole aivan samoilla linjoilla. 

Osa jaksoa kommentoineista oli sitä mieltä, että Veitola haastoi Huhtasaarta keskusteluissa juuri sopivalla tavalla, mutta osa koki, että jakson anti jäi valjuksi.

Huhtasaari kommentoi keskustelua tuoreessa blogikirjoituksessaan. Hän ihmettelee sitä, että sosiaalisessa mediassa paheksuttiin hänen ”normalisointiaan”.

– Suuri huoli suvaitsevaisille ihmisille näyttää olevan, että minä näytän televisiossa normaalilta ihmiseltä, Huhtasaari kirjoittaa.

Huhtasaari myöntää, että he ovat Veitolan kanssa eri mieltä monestakin asiasta, mutta toteaa myös, että tuskin kukaan on tismalleen samaa mieltä asioista kuin joku toinen. Huhtasaari kokee, että hänen uskonnollisuutensa sekä tiukka maahanmuuttopolitiikkansa ovat asioita, jotka ”tekevät hänestä pahan”.

Pate Mustajärvi tuli minun kanssani samaan valokuvaan. Sai kuulla olevansa natsi. Maria Veitola selittelee käymistään minun luonani, että onhan hän päätöksentekijä. Luonnollisesti Maria korostaa sitä niin kuin muutkin tekevät, jotka haluavat säilyttää kasvonsa, että ovat KAIKESTA ihan eri mieltä kanssani, hän toteaa.

– Ehkä aika harva Suomessa enää uskoo Raamattuun niin kirjaimellisesti kuin minä. Nämä kaksi asiaahan ne ovat, mitkä tekevät minusta niin pahan. Uskovaisuus ja sitä myötä perinteisten arvojen kannattaminen mm. vastustan sukupuolineutraalia avioliittoa. Toinen asia on  maahanmuutto.

Huhtasaaren kirjoituksen voi lukea kokonaan täältä. Videolla artikkelin yläosassa on ote Veitolan vierailusta. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme