Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Laura Huhtasaari kuvailee unelmiensa Linnan juhlia: "Jätetään se monikulttuurisuus vähemmälle"

Jos kansanedustaja Laura Huhtasaari järjestäisi Linnan juhlat, vieraslistalla nähtäisiin muun muassa veteraaneja ja suomalaisia äitejä.

Keskusteluohjelma Yökylässä Maria Veitola vie katsojat tunnettujen suomalaisten koteihin jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Sarjan seuraavassa jaksossa Maria Veitola matkustaa kansanedustaja Laura Huhtasaaren luokse Poriin. Kaksikko puhuu politiikasta ja perheestä, ja leipoo masaliisaa.

Jaksossa vierailee myös vaatturi Kaisu Rytisalo, joka vastasi Huhtasaaren iltaeleganssista vuoden 2017 Linnan juhlissa. Rytisalo loihti Huhtasaarelle sinisen iltapuvun, jonka sovitusta Veitola pääsi seuraamaan. Samalla Huhtasaari kuvaili Veitolalle, millaiset Linnan juhlien hänen mielestään pitäisi olla.

– Mahdollisimman paljon veteraaneja ja suomalaisia äitejä. Hyvin, hyvin suomalaista. Jätetään se monikulttuurisuus paljon vähemmälle, Huhtasaari toteaa.

Poliitikon mielestä presidentti Tarja Halosen isännöimät Linnan juhlat olivat varsin monikulttuurisia, mutta tasavallan presidentti Sauli Niinistön itsenäisyyspäivän vastaanotoilla on Huhtasaaren mukaan nähty sopivasti suomalaisuutta.  

– Ihmisessä on sellainen kansallinen identiteetti, oma kieli ja kulttuuri. Se on hyvin vahva. Mehän olemme vähemmistökansaa maailmassa, minkä takia emme puolustaisi suomalaista identiteettiä ja elämäntapaa! Huhtasaari huudahtaa.

Videolla artikkelin yläosassa Laura Huhtasaari puhuu lapsistaan ja rankoista hedelmöityshoidoista, jotka hän kävi läpi ennen toisen lapsensa syntymää.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla! Erikoisjaksossa Juha Sipilä 30.3. klo 21. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme