Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Maria Veitola ihmettelee Laura Huhtasaaren somekäyttäytymistä: ”En tajua, miten pystyt jakamaan tällaisen artikkelin”

Perussuomalaisten kansanedustaja ja 1. varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä.

Yökylässä Maria Veitola ilahduttaa kotikatsojia tänä keväänä jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Sarjan seuraavassa jaksossa torstaina 15. maaliskuuta Maria Veitola matkustaa kansanedustaja Laura Huhtasaaren luokse Poriin. Jaksossa Veitola pääsee tutustumaan nelihenkisen perheen arkeen, leipomaan porilaista herkkua masaliisaa sekä puhumaan politiikkaa.

Jaksossa Huhtasaari esittelee Veitolalle myös työpisteensä ja artikkelin, jonka oli jakanut aiemmin aamulla Facebookissa. Veitola yrittää lukea artikkelia, mutta huomaa pian törmäävänsä maksumuuriin. Pian kävi ilmi, ettei Huhtasaarikaan ole nähnyt artikkelista muuta kuin alun.

Veitola tyrmistyy kuullessaan, ettei Huhtasaari lukenut artikkelia kokonaan ennen kuin hän jakoi sen Facebookissa.

– En tajua, miten pystyt jakamaan jonkin tällaisen artikkelin, jota et ole edes itse ikinä lukenut. Tässä puhutaan siitä, että brexit saa Britanniassa aikaan sen, että köyhimmät hyötyvät siitä, että hinnat laskevat, mutta eihän tässä ole... tämähän loppuu siihen. Tässä ei selitetä, mihin tämä perustuu, Veitola tuskastelee.

Huhtasaari kertoo, että vaikka artikkeli on maksumuurin takana, netistä voi etsiä muita artikkeleita samasta aiheesta. Hän ei kuitenkaan etsinyt lisätietoa kyseisestä artikkelista.

– No en ehtinyt tänä aamuna, pikkuisen vain katsoin, mitä oli, hän toteaa. 

Videolla artikkelin yläosassa Laura Huhtasaari kertoo perheestään ja lapsettomuudesta. 

Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme