Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Maria Veitola jännittää edelleen yökylään lähtemistä: "Tulee tunne, että kelpaanko heille"

Jo kahden kauden verran Yökylässä-ohjelmaansa luotsannut Maria Veitola jännittää edelleen vieraiden ihmisten luona yöpymistä.

Maria Veitola pakkaa jälleen pyjamansa ja lähtee yökylään. Yökylässä-ohjelman kolmannella kaudella Veitola suuntaa jälleen tunnettujen henkilöiden koteihin keskelle heidän arkeaan. Luvassa on avoimia ja syvääluotaavia keskusteluja, joissa tunteet pääsevät pintaan.

Ohjelman kolmannella kaudella Veitola yöpyy Dannyn, Metti ja Mikael Forssellin, Toni Wirtasen ja Jannika B:n, Päivi Räsäsen, Alman, Mikael Gabrielin, Reino ja Maria Nordinin, Laura Huhtasaaren, Hannele Laurin, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan luona.

Veitola kertoo, että yökylään lähteminen jännittää häntä edelleen, vaikka ohjelmasta kuvataan jo kolmatta tuotantokautta. Hänen mukaansa sellaisten ihmisten kodit, joiden julkisuuskuva on jotenkin etäinen, ovat jännittävimpiä yökyläilykohteita. 

– Jotkut ovat sellaisia, joista saattaa etukäteen ajatella, että heidän kanssaan on varmaan aika luontevaa. Nyt kun mietin, niin jännitin Laura Huhtasaaren luona yöpymistä aika paljon. 

Myös yökylän isännät ja emännät jännittävät usein Veitolan mukaan samoja asioita kuin hän itse. Kotona kaikki, sekä kodin omistajat että Veitola, ovat omia itsejään: tavallisia ihmisiä. 

– Siinä tulee sellainen tunne, että nyt kun me ollaan mahdollisimman arkiset versiot itsestämme, niin kelpaankohan minä noille yökyläilijäksi. Ja he miettivät varmaan vähän samaa, että kelpaankohan minä tavallisena tyyppinä tuolle Marialle ja katsojille, Veitola pohtii.

Lapset kutsuvat yökylään

Veitolan mukaan hän saa paljon kutsuja yökylään. Erityisen mielenkiintoista hänen mielestään on se, että monet aikuiset välittävät hänelle viestejä lapsiltaan, jotka toivoisivat Veitolan tulevan heille yöksi. 

​​​​​​​

Toisinaan ohjelmaan pyydetyt suostuvat heti, mutta joskus he vaativat pinetä suostuttelua. Jotkut ovat taas ehdottomia sen suhteen, etteivät he halua avata kotinsa ovia vieraille. 

– Joskus on myös sellaisia ihmisiä, jotka ovat kieltäytyneet tulemasta ja myöhemmin minulle on selvinnyt, että ahaa, sillähän oli juuri vaikka ero tai muuten vaikea vaihe elämässä kesken, että ei ihme. 

Veitola pääsi ohjelman kolmannen kauden aikana melko erikoiseen yökylään, kun hän vietti muutaman päivän tien päällä Alman ja hänen kaksoissiskonsa Annan kanssa. Kaksoset ovat eläneet koko vuoden kiertue-elämää hotelleissa, eivätkä he ole hetkeäkään paikallaan. 

– He ovat kaksosia ja heillä on siten koti mukanaan koko ajan. Tavallaan minusta olisi tosi hauskaa mennä heidän luokseen yökylään uudelleen kymmenen vuoden päästä ja nähdä, missä he asuvat, asuvatko he yhdessä vai erikseen ja mitä heidän elämässään tapahtui. 

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla 11.1. kello 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme