Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Maria Veitolan vierailu Dannyn luona kerää ylistystä: ”Ei voisi isosta ikäerosta paremmin puhua”

Iskelmälegenda Danny ja tämän elämänkumppani Erika Vikman isännöivät Yökylässä Maria Veitola -sarjan kolmannen tuotantokauden avausjaksoa. 

Suosikkiohjelma Yökylässä Maria Veitola palasi ruutuun eilen torstaina 11. tammikuuta. Kauden ensimmäisessä jaksossa Maria Veitola vieraili musiikkineuvos Ilkka Lipsasen, eli Dannyn, kesähuvilalla.

Jaksossa Danny ja tämän elämänkumppani, entinen tangokuningatar Erika Vikman, esittelevät Veitolalle arjen rutiinejaan ja Danny puhuu avoimesti muun muassa lapsuudestaan, elämänsä rakkauksista ja suhteestaan itseään huomattavasti nuorempaan Erikaan.

– Puhumme elämästä päivä kerrallaan, koska se on totta. Hänen elämänsä on varmasti tulevaisuudessa ihan muissa asioissa ja muissa ihmisissä. Mutta tällä hetkellä mennään päivä kerrallaan, yhdessä, Danny pohdiskelee jaksossa.

Lämminhenkinen vierailu ja puheenaiheet keräävät ylistävää suitsutusta sosiaalisessa mediassa. Iso-D:n elämänviisautta huokuvat ajatukset veivät mukanaan ja moni tunnustaa ryhtyneensä Danny-faniksi.

Myös ohjelmaa luotsaavan Veitolan utelias ja ymmärtäväinen luonne hurmasi katsojat puolelleen. 

Seuraavassa jaksossa Maria Veitola pakkaa pyjamansa ja lähtee kyläilemään jalkapalloilija Mikael Forssellin ja tämän puolison, muotibloggaaja Metti Forssellin luokse Helsingin Kaivopuistoon. Jaksossa Mikael kertoo avoimesti muun muassa uransa kipupisteistä ja Maria pääsee seuraamaan Mettin työpäivää. 

Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme