Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Maria Veitolan vierailu Laura Huhtasaaren luona sai ristiriitaisen vastaanoton: ”Jos katse voisi tappaa”

Yökylässä Maria Veitola -sarjan viimeisimmässä jaksossa vierailtiin kansanedustaja Laura Huhtasaaren luona Porissa. Jakso sai ristiriitaisen vastaanoton sosiaalisessa mediassa.

Rakastettu keskusteluohjelma Yökylässä Maria Veitola on tänä keväänä vienyt katsojat tunnettujen suomalaisten koteihin jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Sarjan viimeisimmässä jaksossa Maria Veitola matkusti kansanedustaja Laura Huhtasaaren luokse Poriin. Jakso esitettiin eilen torstaina. 

Jo jakson alussa Veitola myönsi, että hänen olonsa oli ennen vierailua hieman epämukava, sillä hänen ja Huhtasaaren arvomaailmat poikkeavat toisistaan melko räikeästi.

Jakson aikana Veitola ja Huhtasaari kävivät keskusteluja muun muassa rasismista, Donald Trumpista ja ihmisoikeuksista, ja oli selvää, ettei kaksikko ole aivan samoilla linjoilla. 

Keskustelut ja niiden sävy keräsivät sosiaalisessa mediassa paljon kommentteja. Osa kommentoijista oli sitä mieltä, että Veitola haastoi Huhtasaarta sopivalla tavalla, kun taas osan mielestä jakson anti jäi valjuksi.

Moni koki, että kaksikon välit olivat etäiset ja jopa kiusalliset. Keskustelua voi seurata esimerkiksi Twitterissä tunnisteella #yökylässä

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kolmas kausi kruunataan erikoisjaksolla, jossa Maria Veitola vierailee pääministeri Juha Sipilän luona Kesärannassa. Erikoisjakso nähdään pitkäperjantaina MTV3-kanavalla.

Yökylässä Maria Veitola -sarjan erikoisjakso pitkäperjantaina 30. maaliskuuta kello 21 MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme