Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Mikael Gabriel ylistää Triana-kultaansa: "Hän sai minut rauhoittumaan"

Suomen eturivin räppäreihin lukeutuva Mikael Gabriel seurustelee norjalaismalli ja -juontaja Triana Iglesiasin kanssa.

Suosikkisarja Yökylässä Maria Veitola vie kotikatsojat tunnettujen suomalaisten koteihin jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Seuraavassa jaksossa 8. helmikuuta Maria Veitola lähtee yökylään Mikael Gabrielin luo Espooseen.

Jaksossa vilahtaa myös Mikael Gabrielin kihlattu, norjalais-espanjalainen Triana Iglesias, 35. Etäsuhteessa elävä pari tapasi toisensa vuonna 2015 ja kihlautui tammikuussa 2017. MG kertoo Veitolalle, että Trianalla on ollut suuri vaikutus hänen elämäänsä.

– Kaikissa entisissä suhteissa olen ollut sellainen opettaja. Olen kertonut uusia juttuja maailmasta niille tytöille. Nyt tapasin mimmin, joka opetti minulle aika paljon kaikkea. Mimmin, joka sai minut rauhoittumaan sen suhteen, että en jaksa esimerkiksi käydä baareissa, Mikael Gabriel kertoo.

Iän myötä elämään on löytynyt möys uudenlaista tasapainoa. Mikael Gabriel toteaa voivansa tänä päivänä paremmin henkisesti kuin aikaisemmin.

– En voi sanoa, että Triana olisi ainoa, joka siihen vaikuttaa. Nyt kun on kaikkea, vaikka puutarha ja koira, se tekee sellaisen fiiliksen, ettei tarvitse stressata mistään ja joka päivä voi keskittyä elämään posin kautta, mies kertoo tyytyväisenä.

Katso alta video, jossa räppäri pohdiskelee perheen perustamista.


Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme