Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Reino ja Maria Nordin avoimina pettämisestä: "Kyllä sen näkee, kun toinen säätää"

Reino Nordin myöntää Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, että hänellä on ollut myös avioliiton ulkopuolisia suhteita.

Keskusteluohjelma Yökylässä Maria Veitola vie kotikatsojat tunnettujen suomalaisten koteihin jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Seuraavassa jaksossa torstaina 22. helmikuuta Maria Veitola yökyläilee Reino ja Maria Nordinin luona Helsingin Ullanlinnassa.

Pettämisistä, huumeista ja hometaloista tutuksi tullut pariskunta elää nyt elämänsä onnellista aikaa. Muusikkouransa huipulla porskuttava Reino kertoo jaksossa muun muassa päihderiippuvuuden taustoista sekä raitistumisestaan. Nordinit puhuvat myös pitkän liittonsa kipupisteistä ja myöntävät olleensa eron partaalla ainakin kerran. 

– Kaikki ne päihteet ja toi meininki, etten ole auttanut tarpeeksi himassa... Jotenkin meni sellaiseksi riehumiseksi homma, Reino kuvailee liittonsa ongelmia.

12 vuotta kantaneen suhteen varrelle on mahtunut myös pettämistä. Reinon ihastukset eivät ole pysyneet piilossa Maria-puolisolta. 

– On minulla ollut muutamakin. Kyllä ne ovat aina paljastuneet. Sen näkee, kun toinen säätää, Reino myöntää suoraan.

Rakkaus on kuitenkin kantanut yli vaikeiden aikojen, vaikka kaksikko on koittanut myös erota. 

– Vaikka meillä on ollut kaikenlaista paskaa, kumpikin tietää, ettei tästä pääse mihinkään, Nordin summaa nauraen.

Katso alta videolta parin muistoja ensitapaamisestaan.


Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme