Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Reino Nordin avoimena raitistumisensa taustoista: "Meillä oli Marian kanssa kriisi"

Muusikko Reino Nordin on tätä nykyä raitis mies. Mies kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa päihderiippuvuuden taustoista sekä raitistumisestaan.

Keskusteluohjelma Yökylässä Maria Veitola ilahduttaa kotikatsojia jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Seuraavassa jaksossa torstaina 22. helmikuuta Maria Veitola yökyläilee Reino ja Maria Nordinin luona Helsingin Ullanlinnassa.

Muusikkouransa huipulla porskuttava Reino kertoo jaksossa päihderiippuvuuden taustoista sekä raitistumisestaan.

Vuoden 2017 aikana Nordin kärysi kahdesti huumeista. Ensin poliisi pysäytti Nordinin auton Helsingissä tammikuussa 2017, ja löysi tämän hallusta 15 grammaa marihuanaa. Tutkimuksissa paljastui, että mies oli käyttänyt myös kokaiinia.

Seuraava käry koitti jo kesäkuussa, kun poliisi löysi Nordinin hallusta kahdeksan grammaa marihuanaa, sekä purkki, jossa oli jäämiä kokaiinista.

Nordin myöntää ohjelmassa, että jättisuositun Antaudun-levyn tuoma nousukiito kiihdytti päihdeongelmaa, mutta nyt mies julistaa olevansa täysin raitis.

– En juo enää mitään. Ei kiinnosta. Se on vaan hallaksi ihmiselle, Nordin tokaisee.

Viimeinen sysäys raitistumiseen tapahtui, kun liitto Maria-puolison kanssa ajautui kriisiin. 

Katso Reinon ajatuksia päihteistä videolta jutun yläosasta. 

Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme