Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Reino Nordin yritti raitistua jo vuosia sitten: "Menin lääkäriin ja sanoin, että haluan tämän hallintaan"

Muusikko Reino Nordin on käynyt pitkän kamppailun päihteiden kanssa. Nyt mies kertoo olevansa täysin raitis.

Keskusteluohjelma Yökylässä Maria Veitola ilahduttaa kotikatsojia jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Seuraavassa jaksossa torstaina 22. helmikuuta Maria Veitola yökyläilee Reino ja Maria Nordinin luona Helsingin Ullanlinnassa.

Jaksossa Reino kertoo muun muassa matkastaan raittiiseen elämään. Vuoden 2017 aikana mies kärähti poliisille kahdesti marihuanasta ja kokaiinista, mutta enää hän ei käytä mitään, edes alkoholia.

– Menin lekuriin ja sanoin, että haluan tämän hallintaan. Olen käynyt siellä vuosia sitten ensimmäisen kerran sanomassa, että minulla ei ole mitään ongelmaa, Reino hekottelee jaksossa.

– Lääkäri sanoi nähneensä minun läpi, että joko tulen tänne vaakatasossa tai sitten tulen uudestaan ja sanon rehellisesti, mikä tilanne on.

Pari myöntää, että raitistumisen myötä suhteeseen on tullut myös positiivisia ongelmia. Aiemmin suhteen vaikeuksista on voinut syyttää päihteitä, mutta nyt samassa asunnossa elää kaksi tasapainoista ihmistä, eikä päihteitä voi pitää syntipukkina.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme