Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Sirpa Selänne tulistuu puhuessaan sukupuolten rooleista: Naisen on jäätävä hoitamaan lasta!

Maria Veitola vierailee ohjelmassaan Teemu ja Sirpa Selänteen luona Kaliforniassa. Sirpa tulistuu puhuessaan miesten ja naisten rooleista kodin ja perheen hoitamisessa. 

Juontaja ja toimittaja Maria Veitola yökyläilee Sirpa ja Teemu Selänteen espanjalaistyylisessä kartanossa Kalifornian Coto de Cazassa. Illan hämärtyessä Veitola, Sirpa ja Teemu nauttivat viiniä ulkotulen äärellä ja juttelevat muun muassa naisten ja miesten vastuista perheen ja kodin hoitamisessa. 

– Siinä vaiheessa, kun lähdetään perustamaan perhettä, on idioottimaista olettaa, että tasapaino miehen ja naisen välillä kotitöissä säilyisi. Nainen on se, joka kantaa raskauden ja jonka on jäätävä hoitamaan lasta, Sirpa Selänne painottaa. 

Teemun mielestä aivan hyvin myös isä voisi jäädä kotiin hoitamaan lasta. Sirpa on kuitenkin toista mieltä. 

– Äiti on se kaikkein tärkein lapsille. Kunhan lapset tulevat vanhemmiksi, on isäkin tärkeä. On hullua, kun naiset haluavat tasa-arvoa. Olkaa sitten niin kuin miehet, älkääkä tehkö lapsia. Olen ihan hemmetin vanhanaikainen tässä suhteessa, Sirpa toteaa lopuksi. 

Yökylässä Maria Veitola keskiviikkoisin MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme