Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Tämän muutoksen Juha Sipilä halusi tehdä Kesärantaan – ehdotus torpattiin turvallisuusriskin vuoksi

Pääministerin virka-asunto Kesäranta sijaitsee Helsingin Meilahdessa. Juha Sipilällä oli asuntoon muutostoive, joka ei kuitenkaan mennyt läpi.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kolmas kausi kruunataan erikoisjaksolla, jossa Maria Veitola vierailee pääministeri Juha Sipilän luona Kesärannassa. Erikoisjakso nähdään pitkäperjantaina 30. maaliskuuta kello 21 MTV3-kanavalla.

Jakson ekstramateriaaleissa Sipilä paljastaa, että pääministereillä on ollut tapana jättää jälkensä Kesärantaan. Esko Ahon aikana Kesärannan pihalle rakennettiin tenniskenttä, kun taas Paavo Lipponen asennutti sinne koripallotelineen. Kaikkia toiveita ei kuitenkaan voida toteuttaa.

– Minulta kysyttiin, että mitä haluan tänne. Sanoin, että haluan pistää kännykällä saunan päälle. Siihen tuli vastaus, että se ei onnistu, Sipilä kertoo.

Ehdotus torpattiin saunarakennuksen historialliseen arvoon vedoten. Etälämmitys olisi turvallisuusriski, sillä jos kiukaan päällä olisi jotakin, kun sen laittaa päälle, koko sauna olisi vaarassa palaa.

– Olisihan se hirveää, että pääministerikauden saavutus olisi se, että poltti Kesärannan saunan, Sipilä naureskelee.

Yökylässä Maria Veitola -sarjan erikoisjakso pitkäperjantaina 30. maaliskuuta kello 21 MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme