Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Teuvo Hakkarainen esitteli nuorikkonsa Veitolalle – erosi kuvausten jälkeen

Teuvo Hakkarainen tapaili vielä Yökylässä Maria Veitola -kuvausten aikaan nuorta Saaraa, joka nähdään mukana jaksossakin.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa kyläillään kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen luona Viitasaarella. 

Vierailua etukäteen jännittänyt Veitola pääsee kahden päivän aikana muun muassa tutustumiskäynnille Hakkaraisen vanhempien entiselle sahalle ja vierailulle Teuvon äidin luo. Hakkarainen esittelee Veitolalle myös tyttöystävänsä Saaran.

– Saara oli sellainen nuori hippityttö. Tosi kaunis ja tosi suloinen. Hän totesi vain, etteivät ihmiset ymmärrä, että Teuvo on hyvä mies, Veitola muistelee syksyllä 2015. 

Jaksossa Veitola ja Hakkarainen tapaavat Saaran ensi kerran yhteisen kahvitteluhetken merkeissä.

– Tässä joutuu vähän näitä naisten hommia tekemään. Hyvin harvoin mä näitä teen, mutta tämä on erityistapaus, Hakkarainen juttelee kattaessaan leivonnaisia pöytään.

Kun Veitola kysyy Saaralta, äänestikö nainen Hakkaraista edellisissä eduskuntavaaleissa, seuraa syvä hiljaisuus. Naisen pohtiessa vastausta pitkään Hakkarainen jo hermostuu silminnähden.

– Sano vaan rehellisesti, täällä ei kuule kierrellä, mies heittää.

Lopulta käy ilmi, ettei Saara ollut antanut ääntään Hakkaraiselle.

Pariskunnan tiet ovat sittemmin erkaantuneet, sillä Hakkarainen kertoi MTV.fille keväällä 2015, ettei Saara ole enää kuvioissa.

– Elämä vie ja tuo, mies tyytyi toteamaan.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla keskiviikkoisin kello 20.05

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme