Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi kertoo hurjista matkoistaan: "Ryöstääkö, raiskaako vai tappaako tuo kuski minut?"

Meeri Koutaniemi matkustaa työnsä puolesta ympäri maailman, eikä kuvauskohteet ole aina turvallisimmasta päästä. Koutaniemi kertoo kokemuksistaan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. 

Suosikkisarja Yökylässä Maria Veitola kuljettaa katsojat tunnettujen suomalaisten koteihin jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Sarjan seuraavassa jaksossa 1. maaliskuuta Maria Veitola matkustaa Sami Yaffan ja Meeri Koutaniemen luokse Mallorcalle.

Koutaniemi on noussut urallaan otsikoihin haastavien ja herkkien kuvauskohteidensa vuoksi. Valokuvaaja on tehnyt reportaaseja muun muassa tyttöjen sukuelinten silpomisesta ja El Salvadorin naisvangeista.

Koutaniemi kertoo jaksossa, että matkoihin liittyy myös pelkoja. 

– Eniten ne liittyvät siihen, että olen yksin ja olen nainen. Se luo sen uhan ja se on ihan todellinen, usein käsinkosketeltava, Koutaniemi pohdiskelee.

Hän korostaa sitä, että jos ihmisistä ja heidän elinolosuhteistaan haluaa kertoa, on oltava paikan päällä. Usein tilanteet vaativat aseistettujen turvamiesten läsnäoloa.

Esimerkiksi matka El Salvadorin pääkaupunkiin oli Koutaniemelle henkisesti raskas.

– Siinä kaupungissa tapetaan 12 ihmistä päivässä. Kun menet taksiin, mietit, että ryöstääkö, raiskaako vai tappaako tuo kuski minut. Sitä skannaa ja miettii niitä vaihtoehtoja. Se luo aika raskaan mielentilan, Koutaniemi kuvailee. 

Katso alta videolta, kun Yaffa ja Koutaniemi kertovat ensitapaamisestaan.


Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme