Mainos
Mainos
YMV_LOGO

Yökylässä Maria Veitola aloitti kolmannen kautensa vahvasti – ensimmäinen jakso tavoitti lähes 800 000 katsojaa

Yökylässä Maria Veitola -sarjan kolmas kausi starttasi eilen torstaina 11. tammikuuta avausjaksolla, jossa vierailtiin muusikko Dannyn luona. 

Yökylässä Maria Veitola -sarjan ensimmäinen jakso tavoitti hurjat 777 000* televisiokatsojaa. Keskikatsojamääräksi jakso sai yhteensä 557 000 katsojaa ja lisäksi ohjelmakäynnistyksiä kertyi MTV Katsomossa liki 20 000. 

– Ihmiset ovat niin kiinnostavia! Lempiasioitani elämässä ovat ajatteleminen, kyseleminen, kuunteleminen ja ihmisten katseleminen. Ne kaikki yhdistyvät tässä ohjelmassa. On ihana mahdollisuus ja lahja, että voimme vaihtaa keskenämme ajatuksia elämästä ja ihmisyydestä, iloitsee ohjelmaa luotsaava juontaja ja toimittaja Maria Veitola.

Seuraavassa jaksossa Veitola pakkaa pyjamansa ja lähtee kyläilemään jalkapalloilija Mikael Forssellin ja tämän puolison, muotibloggaaja Metti Forssellin luokse Helsingin Kaivopuistoon. Jaksossa Mikael kertoo avoimesti muun muassa uransa kipupisteistä ja Maria pääsee seuraamaan Mettin työpäivää. 

Lähde: Finnpanel. *Tavoittavuus vähintään kolme minuuttia yhtäjaksoista katselua. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme