Mainos
Mainos

Anni Uusivirta avoimena Me Naisille ahdistavasta parisuhteestaan: "Yritin jättää hänet monta kertaa"

Tätä nykyä onnellisesti uuden Leandro-rakkaansa kanssa seurusteleva ex-missi Anni Uusivirta kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa huonoista kokemuksista, joita hänellä on ollut parisuhderintamalla.

Anni Uusivirta, 32, kertoo avoimesti aiemmasta seurustelusuhteestaan, jossa kaikki ei ollut hyvin. Kun kaunotar muutti Arabiemiirikuntiin vuosia sitten, oli hän parisuhteessa paikallisen miehen kanssa. Suhde ei kuitenkaan ollut lopulta Uusivirralle toivotulla tavalla antoisa.

– Suhteessamme ei ollut luottamusta ja koin, että minua petettiin ja manipuloitiin. Olin niin rakastunut, että annoin kaiken anteeksi. Yritin jättää hänet monta kertaa, mutta hän onnistui aina kääntämään aikeeni, Uusivirta kertoo.

Useaan kertaan muuttunut päätös eroamisesta kuitenkin lopulta piti ja kaunotar erosi miehestä.

– Koin, että mies halusi määrätä ja päättää kaikesta, mitä teimme ja minne menimme. Heräsin sokeudestani vasta, kun lähdin suhteesta, hän jatkaa.

Lähde: Me Naiset

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme