Mainos
Mainos

Elämäkerran julkaiseva Timo Jutila julkisuuden riepottelusta: ”Sitä saa, mitä tilaa”

Tänään keskiviikkona 18. lokakuuta ilmestyy jääkiekkolegenda Timo Jutilan elämäkerta. 

Mika Saukkosen kirjoittamassa Juti-elämäkerrassa (Docendo) sukelletaan syvälle jääkiekkolegenda Timo Jutilan elämään ja uraan. Jutila vieraili Peter Nymanin luotsaamassa keskusteluohjelmassa puhumassa teoksesta ja tuoreista kuulumisistaan. 

Koko kansan Juti on viihtynyt otsikoissa jo vuosikymmenten ajan ja ajoittain julkisuus on iskenyt myös lunta tupaan. 

Yksi 2010-luvun suurimmista kohuista syntyi, kun Jutila käytti nuuskaa kesken Suomi-USA-ottelun. Samaan aikaan, kun Juti tykitti nuuskaa huuleen, aitioon astelivat Suomen silloinen presidentti Tarja Halonen ja puolisonsa, tohtori Pentti Arajärvi. Mediassa alkoi pian levitä kuvat tilanteesta ja soppa oli valmis. 

– Tunteet veivät vallan. USA johti 6-0 ja päätin laittaa sellaisen mällin suuhun, että se lähti vähän lapasesta, Jutila muistelee Nymanin haastattelussa ja pahoittelee tapahtunutta.

Pääosin Jutilan suhde julkisuuteen on kuitenkin hyvä. 

– Perättömistä jutuista sanon sen verran, että kannattaisi miettiä ja tsekata asioita. Keskimäärin kyllä uskon, että sitä saa mitä tilaa.

Katso Jutilan haastattelu kokonaisuudessaan videolta jutun yläosasta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme