Mainos
Mainos

Huomasitko tätä yksityiskohtaa? Jenni Haukio ja Melania Trump koordinoivat asunsa

Sekä Jenni Haukio että Melania Trump luottivat perhosiin asuissaan. 

VIDEO: Katso millaisen kukkakimpun Niinistö ojensi Melania Trumpille

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja hänen puolisonsa Melania Trump saapuivat maanantaina 16. heinäkuuta vierailulle presidentti Sauli Niinistön virka-asuntoon Mäntyniemeen. Presidentti Niinistö ja hänen puolisonsa rouva Jenni Haukio ottivat presidenttiparin vastaan.

Ennen yhteistä aamupalaa presidenttiparit poseerasivat Mäntyniemen parvekkeella kuvaajille. Jenni Haukion ja Melania Trumpin asuissa oli nähtävillä selkeä, yhteneväinen yksityiskohta, sillä kummankin asusta löytyi perhonen. 

Haukion mekko oli koristeltu kauttaaltaan perhos- sekä kukkakuvioin, kun taas Melania Trumpin kokokeltaista asua koristi perhosen muotoinen vyönsolki. 

Presidentti Donald Trump tapaa Venäjän presidentti Vladimir Putinin Helsingissä tänään maanantaina 16. heinäkuuta. Melania Trumpin vierailun ohjelmasta tai aikataulusta ei ole tiedotettu tarkemmin.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme