Mainos
Mainos

IL: Sami Hintsaselle sakot pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta – hermostui naapuriinsa

Juontaja Sami Hintsanen sai Pirkanmaan käräjäoikeudessa tuomion.

Muusikko ja juontaja Sami Hintsanen, 45, tuomittiin sakkorangaistukseen pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta eilen maanantaina 25. syyskuuta 2017 Pirkanmaan käräjäoikeudessa, uutisoi Iltalehti. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Hintsanen kertoi oikeudessa itse käyneensä naapuriinsa käsiksi. Hän kuitenkin kiisti pahoinpitelyn ja laittoman uhkauksen.

Lehden mukaan Pirkanmaan käräjäoikeus määräsi Hintsaselle maksettavaksi 40 päiväsakkoa, josta kertyy juontajan tuloilla maksettavaa 1 240 euroa. Hintsanen määrättiin myös maksamaan naapurilleen kivusta ja särystä 100 euron suuruinen korvaus. Naapuri oli vaatinut juontajalta 300 euron korvauksia.

Akaalla omakotitalossa asuva Sami Hintsanen kertoi heinäkuussa MTV.fille pahoinpitelysyytteen juontavan juurensa pitkään kestäneeseen naapurihäiriköintiin.

– Tämä on lähtökohtaisesti täysin naurettava juttu. Vastapäinen naapuri on harrastanut huutelua noin 1,5 vuotta eli sen mitä olen täällä asunut. Hän on muun muassa nimitellyt rankasti minua ja Varpua, Hintsanen kertoi häneen ja avopuoliso Varpu Nummelaan kohdistuneesta huutelusta.

Hintsasen mukaan syyte juonsi juurensa viimetalviseen kohtaamiseen naapurin kanssa.

– Huutelu sai sellaiset mittasuhteet, että menetin hermoni ja tartuin häntä rinnuksista kiinni ja sanoin, ettei hän voi huudella ihmisille mitä huvittaa. Tartuin ainoastaan hänen vaatteisiinsa kiinni, mutta hän väittää minun kuristaneen häntä. Minua syytetään pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.

– Kävin asiasta esitutkinnassa, mutten voinut kuvitellakaan, että näin naurettava asia etenee oikeuteen. Ei tämä minun elämääni sen kummemmin vaikuta, mutta eihän tämä mukavaakaan ole, Hintsanen pohti.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme