Mainos
Mainos

Isän itsemurha ajoi Sampo Kaulasen juomaan – Minttu-vaimo Me Naisille: ”Sampolla alkoi mennä liian lujaa viinan kanssa”

Sampo Kaulanen ja Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen puhuvat avoimesti Me Naiset -lehden haastattelussa suunnattomasta surusta, jonka Sampo kohtasi isänsä äkillisen kuoleman jälkeen.

Diili-ohjelmasta tunnetuksi tulleilla kyläkauppias Sampo Kaulasella, 38, ja hänen vaimollaan Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasella, 37, on takanaan poikkeuksellisen raskas vuosi. Koko perheen elämä järkkyi, kun Sampon isä teki itsemurhan keväällä 2016 kärsittyään pitkään mielenterveysongelmista.

Tragedian myötä Sampo sulkeutui suruunsa.

Vähitellen Minttu huomasi, että suruunsa sulkeutunut Sampo alkoi muuttua synkäksi ja äreäksi aina alkoholia nautittuaan, kun aiemmin hän oli ollut leppoisa mies humalassa.

– En pistä pahakseni sitä, että Sampo silloin tällöin lähtee parin kolmen päivän rännille kavereittensa kanssa. Mutta jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu toteaa.

Puolisonsa vierellä seissyt Minttu alkoi vähitellen huolestua miehensä alkoholinkäytöstä.

– Välillä olin Sampon juomisesta huolissani. En siitä, että hänelle kehittyisi alkoholiongelma, vaan niistä raskaista tunteista, jotka alkoholi nosti esiin, Minttu sanoo Me Naisille.

– Sampolla alkoi selvästi mennä liian lujaa viinan ja paikanvaihdosten kanssa. Hän saattoi alkaa yhtäkkiä haluta reissuun, vaikka oli vasta samanapäivänä ajanut Lappiin. Vitsit alkoivat olla minulta vähissä.

Käänne parempaan tapahtui vasta kuukausien jälkeen. Tilanteen purkuun auttoi perheen yhteinen sekä pariskunnan kahdenkeskinen lomamatka

– Yhtäkkiä Sampo alkoi puhua tunteistaan ja peloistaan. Sen reissun jälkeen hänellä ei enää hitsannut niin pahasti, Minttu sanoo

– On totta mitä sanotaan – ajan kuluminen auttaa suruun, Sampo lisää.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Me Naiset

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme