Mainos
Mainos

Jenni Alexandrova avautuu saamastaan törkypalautteesta: "En osannut kuin haukkoa henkeäni"

Radiojuontaja Jenni Alexandrova kertoo saamastaan törkypalautteesta blogissaan.

Radiojuontaja Jenni Alexandrova osallistuu julkkistenkin piirissä levinneeseen Me too -kampanjaan kertomalla miehiltä saamastaan törkeästä palautteesta. Me too -ketju lähti vyörymään viikonloppuna, kun sosiaalisessa mediassa kehotettiin kaikkia seksuaalista häirintää kokeneita kirjoittamaan somessa "Me too".

Alexandrova kertoo blogissaan palautteesta, jota hän sai aloittaessaan Radio Rockissa. 

– ”Heittäkää se hu*** hiuksista v***uun!” Siinä se oli. Yksi ensimmäisistä palautteista, joita sain ottaessani haparoivia askelia Radio Rockin aamulähetyksessä. Toinen oli vähän luovempi. ”Kyllä tuohon työmies tarpeensa tekisi!”. En osannut muuta kuin haukkoa henkeäni, Alexandrova kirjoittaa.

Hän kertoo, että osa kuulijoista oli sitä mieltä, että nainen ei sovi rock-kanavalle. Yksi haukkujista pyysi myöhemmin anteeksi ja kertoi kärsineensä mielenterveyden ongelmista.

– Kuka tahansa osaa käyttäytyä juntisti, mutta jokainen ei osaa sitä pahoitella. Siksi anteeksipyyntö on aina hyväksyttävä, Alexandrova toteaa.

Alexandrova juonsi Radio Rockissa, kunnes siirtyi Radio Suomipopille vuonna 2014.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme