Mainos
Mainos

Jussi Parviainen muistelee uutuuskirjassaan Mika Myllylää: "Muutamia kertoja toimitin katkaisuun"

Uutuuskirjan elämästään julkaissut ohjaaja Jussi Parviainen vieraili Huomenta Suomessa.

Pitkän uran tehnyt Jussi Parviainen kertoo avoimesti elämästään uutuuskirjassa Jumalan rakastaja, muun muassa vanhempiensa taustoja. Aiemmin Parviainen on kertonut elämästään kirjoittamiensa näytelmien kautta. Huomenta Suomen haastattelussa ohjaaja kertoo kirjan tekemisen olleen raskas prosessi.

– Monta kymmentä kertaa kirjailija Marja Roihan kanssa istuttiin pitkiä sessioita. Asioiden läpikäyminen voi olla terapeuttistakin, mutta enimmäkseen se oli kivuliasta. Vaikeat asiat tuntuu olevan ihmisillä paljon enemmän muistissa, kuin mukavat, Parviainen sanoo.

Kirjassa Parviainen avaa kohtaamiaan vastoinkäymisiä, kuten vuosien takaisia ongelmia teatterikorkeakoulun kanssa ja suhdettaan Mika Myllylään. Parviainen oli tiiviissä yhteydessä vuonna 2011 menehtyneeseen hiihtäjälegendaan.

– Kun hänellä oli raskasta alkoholin kanssa, niin muutamia kertoja toimitin hoitoon, katkaisuun. Tiiviitä puhelinkeskusteluita, yritin auttaa niin paljon kuin mahdollista, Parviainen kuvailee suhdettaan Myllylään. 

Katso Parviaisen haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme