Mainos
Mainos

Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen kihloihin – sormus varastaa huomion hempeässä yhteiskuvassa

Televisiopersoona ja fitnessyrittäjä Jutta Gustafsberg on mennyt kihloihin Unelmien poikamies -ohjelmasta tutun Juha Rouvisen kanssa. 

Jutta Gustafsberg julkaisi Facebookissa kuvan, jossa hän suutelee hellästi tulevaa aviopuolisoaan Juha Rouvista. Kuvan etualalla komeilee Gustafsbergin nimetön, jota koristaa näyttävä sormus.

– Kulunut vuosi on ollut elämäni paras. Olen saanut osakseni suunnattoman määrän rakkautta ja hyväksyntää. Kun rakastaa toista pyyteettömästi ilman, että haluaa muuttaa toisessa mitään, on luonnollista sitoutua yhteiseen loppuelämään. Olen kiitollinen omasta ja mieheni menneisyydestä - juuri niiden kaikkien kokemuksien jälkeen olemme yhdessä hyvin onnellisena tässä ja nyt, Gustafsberg kirjoittaa kuvan yhteydessä. 


Pari vahvisti suhteensa julkisuudessa huhtikuussa 2017 pitkään jatkuneiden huhujen jälkeen. 

– Meillä on jonkin verran historiaa taustalla ja olemme olleet hyviä ystäviä. Voin sanoa, että olen rakastanut Juhaa ystävänä ja tällä hetkellä olen myös rakastunut häneen, Gustafsberg hehkutti Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman haastattelussa tuolloin.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Parin kihloista uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme