Mainos
Mainos

Kokki Meri-Tuuli Lindström Alfred-poikansa sydänviasta: "Se oli pelottavinta, mitä olen ikinä kokenut"

Juontajana ja kokkina tunnetun Meri-Tuuli Väntsi (o.s. Lindström) kertoi Elämä lapselle -konsertissa nähdyssä insertissä esikoisensa sydänviasta. 

Meri-Tuuli Väntsi (o.s. Lindström) kertoi Elämä lapselle -konsertissa nähdyssä insertissä esikoisestaan, jolla havaittiin jo raskauden aikana sydänvika. 

– Se oli pelottavinta, mitä olen ikinä kokenut. Tuntui, että tipuin sellaiseen pyörteeseen, joka imi kaiken. Kaikki ihmiset ja äänet olivat sekalaista kakofoniaa. Olin peloissani ja tosi järkyttynyt. Samaan aikaan olin varma, että tämä on painajainen ja herään kohta, Meri-Tuuli kuvaili lähetyksessä. 

Meri-Tuulin mukaan aluksi oli vaikea uskoa ja ymmärtää mitä sydänvika oikein tarkoittaa.

– Luulin, että hän ei selviäisi siitä ja se tuntui tosi järkyttävältä. 

Lokakuussa syntyneellä Alfred-vauvalla todettiin TOF, Fallot’n tetralogia. Vasta Alfredin syntymän jälkeen selvisi kuinka kuinka kiireellinen sydänvika olisi leikata. 

Lopulta Alfred leikattiin ja kahden päivän päästä hän pääsi teho-osastolta. 

– En nykyään aina muista, että Alfilla on sydänvika, vaikka näen hänen arven joka kerta, kun vaihdan vaipan tai pesemme Alfia. 

Katso ylhäältä olevalta videolta Meri-Tuulin ja Alfredin tarina.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme