Mainos
Mainos

Tältä ihmisnukke Amanda Ahola näytti ennen kauneusleikkauksia

Amanda Ahola, 22, myöntää olevansa koukussa kauneusleikkauksiin. Aholan mukaan hänen elämäntehtävänsä on näyttää keinotekoiselta nukelta. 

Videolla: Amanda Ahola tutustuu Kansallismuseon Barbie-näyttelyyn!

Suomalainen Amanda Ahola on käyttänyt kroppaansa kymmeniä tuhansia euroja. Ahola kertoi MTV:n haastattelussa haluavansa muuttaa vartaloaan mahdollisimman luonnottoman näköiseksi.

– Haluan näyttää mahdollisimman paljon seksinukelta. Se on se minun oma juttuni. Ihmisen näköinen, mutta todella liioiteltu. Kaunis. Jos ihmiset ajattelevat, että naamani on tullut luonnostaan, olen epäonnistunut, Ahola kuvaili.

Ensimmäiset ajatukset plastiikkakirurgiasta nousivat Aholan mieleen jo 8-vuotiaana. Viimeinen sinetti tulevaisuuden päätöksille oli tosi-tv-tähden haastattelu, jonka jälkeen nainen tiesi mitä halusi omalta elämältään.

– Olen varmasti ollut plastiikkakirurgiasta riippuvainen siitä lähtien kun olin 16-vuotias. Ja nälkä kasvaa syödessä, hän totesi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme