Mainos
Mainos

Laura Lepistö täyttää 30 vuotta – näin hän on muuttunut!

Kilpauransa lopettanut taitoluistelija Laura Lepistö täyttää pyöreitä vuosia.

Tänään keskiviikkona 25. huhtikuuta 30 vuotta täyttävä Laura Lepistö on Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija yksinluistelussa.


Lepistö aloitti taitoluistelun jo nelivuotiaana ja osallistui ensimmäistä kertaa aikuisten arvokisoihin vuonna 2008 Zagrebin EM-kisoissa. Hän sijoittui pronssille.

Seuraavana vuonna pronssi kirkastui kultaan, kun Lepistö voitti Helsingissä järjestettyjen EM-kisojen yksinluisteluosuuden. Vuonna 2010 hän voitti Torinon MM-kilpailuista pronssia ja Tallinnan EM-kilpailuista hopeaa.

Vuonna 2011 Lepistöä ei nähty arvokisoissa loukkaantumisen vuoksi. Maaliskuussa 2012 hän ilmoitti lopettavansa kilpauransa.

Kilpauran jälkeen Lepistö on nähty muun muassa Ylen taitoluistelulähetyksen asiantuntijana, UIT:n revyyssä ja Mestareiden mestari -ohjelmassa.

Laura Lepistö on naimisissa Tommi Huovisen kanssa. Vuonna 2015 häitään tanssinut pariskunta on pitänyt yhtä yli vuosikymmenen.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme