Mainos
Mainos

Maria Nordin uskoo Reinon parantuneen päihderiippuvuudesta: ”Elämämme on ihanaa”

Muusikko Reino Nordin tuomittiin kesäkuussa 2017 huumausaineen käyttörikoksesta päiväsakkoihin. Nyt tämän puoliso Maria Nordin kertoo, että Reino on parantunut päihderiippuvuudesta.

Maria Nordin kirjoittaa Kotitalouskriisi-blogissaan hänen ja perheensä tapahtumarikkaasta vuodesta. Nordin iloitsee etenkin siitä, että hän on parantunut home- ja kemikaaliyliherkkyydestä Dynamic Neural Retraining System -menetelmän (DNRS) avulla.

DNRS-menetelmää voi kuvailla aivotreeniksi, jossa uudelleenohjelmoidaan se, miten aivot reagoivat erilaisiin altisteisiin. Se on luonut kanadalainen Annie Hopper.

Yllättäen Nordin kokee löytäneensä avun paitsi fyysisiin vaivoihin, myös muut elämän osa-alueet ovat hyötyneet menetelmästä.

– Olen ainakin tullut paremmaksi äidiksi ja puolisoksi. Olen täysin lopettanut murehtimisen. Olen iloisempi, rennompi. Nautin kaikesta enemmän kuin koskaan. Olen oppinut luottamaan elämään! Nordin hihkuu.

Nordinin mukaan menetelmä paransi samalla koko hänen perheensä, kuten puoliso Reino Nordinin päihderiippuvuuden. Reino Nordin oli tiiviisti otsikoissa alkuvuodesta 2017, kun poliisi pysäytti hänet ja löysi tämän hallusta 15 grammaa marihuanaa. Lisäksi Nordin oli käyttänyt myös kokaiinia ja hänet tuomittiin kesäkuussa päiväsakkoihin huumausaineen käyttörikoksesta. 

– Puolisoni on parantunut päihderiippuvuudesta. En tiedä, oliko minussa tapahtuneella muutoksella myös vaikutusta asiaan. Ehkä. Minulle riittää se, että niin tapahtui ja elämämme on ihanaa, rakkaudentäytteistä, hauskaa, syvällistä ja tasapainoista, hän kirjoittaa.

Voit lukea Nordinin kirjoituksen kokonaisuudessaan täältä. Artikkelin yläosasta voit katsoa Reino ja Maria Nordinin yhteishaastattelun.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme