Mainos
Mainos

Me Naiset: Antti Rinne avoimena lapsettomuudesta: ”Kaikki mahdollinen tehtiin”

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne ja tämän puoliso, Heta Ravolainen-Rinne, kertovat avoimesti lapsettomuudesta Me Naiset -lehden haastattelussa. 

VIDEO: Rinteen puheet aktiivimallista vain kovenevat: "Tämän me hoidamme"

Antti Rinne ja Heta Ravolainen-Rinne juhlivat elokuussa 10. hääpäiväänsä. Pari tapasi toisensa jo vuonna 2005 ja suhde sai tuulta siipiensä alle vuonna 2007. 

Antti oli ollut naimisissa kahdesti aiemminkin ja hänellä on kaksi lasta avioliitostaan Merja Rinteen kanssa. Rinne kertoo Me Naisten haastattelussa, että pitää myös Merjan aiemmassa liitossa syntyneitä tyttäriä kuin ominaan. 

Hetalla sen sijaan ei ole biologisia lapsia. Pari kertoo haastattelussa, että he toivoivat perheenlisäystä, mutta lasta ei koskaan siunaantunut. 

– Parisuhteemme vaikeinta aikaa on ollut se, kun yritimme naimisiin mentyämme lasta, mutta emme onnistuneet, Heta kertoo.

Rinteet turvautuivat myös lapsettomuushoitoihin. 

– Kaikki mahdollinen tehtiin, ja kun ei onnistunut, tuntuihan se pahalta, Antti muistelee.

Heta kertoo, että biologinen lapsi olisi ollut hänen toiveidensa täyttymys, mutta hän on onnellinen Antin lapsista ja lapsenlapsista. 

Lähde: Me Naiset

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme