Mainos
Mainos

Me Naiset: Emilia Bottas etäsuhteesta: "Minulla ei ole mitään syytä asua Monacossa"

Uintiuran esteratsastukseen vaihtanut Emilia Bottas ja formulakuski Valtteri Bottas tanssivat häitään syyskuussa 2016. Nyt Emilia avaa Me Naiset -lehden haastattelussa sitä, miten kaksi huippu-urheilijaa yhdistävät arkensa. 

Kilparatsastaja ja entinen olympiatason uimari Emilia Bottas, 25, kertoo liitostaan formulatähti Valtteri Bottakseen, 28, Me Naiset -lehden haastattelussa.

Bottas toteaa haastattelussa, että pari on tottunut asumaan etäsuhteessa. Kahden huippu-urheilijan urat ovat aina olleet yhtä tärkeitä, eikä Emilia koe velvollisuudekseen matkustaa miehensä mukana kaikkiin F1-osakilpailuihin. 

– Ehkä se on niiden juttu, joilla on lapsia ja jotka haluavat kiertää perheenä, mutta se ei ole meidän juttumme. Olemme aina olleet huippu-urheilijoita, eikä tullut mieleenikään, että jättäisin urani Valtterin takia. Sellaista vaihtoehtoa ei koskaan ollut ilmassa, hän avaa haastattelussa. 

Parilla on yhteinen koti Suomessa pääkaupunkiseudulla, mökki Nastolassa ja kakkoskoti Monacossa. Emilian mukaan pari tapaa yleensä Suomessa. 

– Minulla ei ole mitään syytä asua Monacossa, koska Valtteri kuitenkin matkustaa koko ajan, ja perheeni sekä ystäväni ovat Suomessa. Kiireisestä elämäntyylistä huolimatta olemme löytäneet hyvin aikaa myös toisillemme, hän kertoo. 


Lähde: Me Naiset

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme