Mainos
Mainos

Michelle Obamalta koskettava ele – omisti soittolistan miehelleen: "Olet yksi ja ainoani"

Yhdysvaltain entisen presidentin Barack Obaman puoliso Michellen jakama soittolista herättää ihastusta.

Michelle Obama jakoi Instagramissa miehelleen Barack Obamalle tekemänsä ystävänpäiväsoittolistan. Lista on ystävänpäivän teemaan kuuluen täytetty erilaisilla rakkauslauluilla.

Forever Love -nimellä kulkeva soittolista pitää sisällään soul ja RnB-klassikoita kuten Barry Whiten Can't Get Enough of Your Love, Babe ja Ben E. KinginStan by Me. Mukaan on niin ikään mahtunut uudempia hittejä, kuten Kendrick LamarinLOVE ja Beyoncén herkkä kappale Halo.


– Hyvää ystävänpäivää Barack Obama, olet yksi ja ainoani. Juhlistaakseni tätä tilaisuutta, omistan pienen soittolistan sinulle, Michelle kirjoittaa Instagramissa. 


Pariskunta tunnetaan musiikin ystävinä, Barack Obamalla on tapana jakaa lista kuluneen vuoden suosikkikappaleistaan Facebookissa. Listoilla esiintyy paljon rap ja soul-artisteja. Varsinkin Suomeen Flow-festivaaleille tänä kesänä saapuva Kendrick Lamar tuntuu olevan Obamien kesken suosittu, sillä artisti löytyy sekä Barackin, että Michelen viimeisimmistä kappalelistauksista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme